Log Ind

Forbliv logget ind

Ingen bruger? Tilmed dig her
Glemt kodeordet? Klik her
Sidste nyt
Anime afsnit
First and last opponent!
Manga kapitel
Edo Tensei's Release!

Ingen muligheder tilgængelige
Gå til side : Previous  1, 2, 3

Kontakt BaruLUK


Skrevet af Baru

on Tors 2 jun - 21:45

"Konoha's Will of Fire..." Begyndte han. "Det siges at være noget alle Shinobi'er fra Konoha skulle have." Han så så på Baru. "Selv dem hvis Chakra er kold som is." Han så så på Shini. "Eller den der aldrig har set ild." Han stoppede lige kort og ømmede sig igen over sin fod. "The Will of Fire er det der holder en Konoha Ninja i gang. Det er hans idealer, hans drømme, hans grund til at kæmpe. Denne flamme brander desværre ikke alle, og derfor er det jeres opgave, som Ninja'er af Konohagakure, at vise den til de unge på Akademiet!" Derfor vil jeg tage lige netop jer to med til Akademiet, så i kan vise de unge hvordan i kæmper, og hvordan de vil skabe Konoha's fremtid!" Baru skulle lige til at sige noget. "Og nej, du er ikke for skadet til og." Kaster bukkaChi over til ham. "Pas nu på den, ikke?"

Kontakt KonanLUK


Skrevet af Konan

on Tors 2 jun - 21:49

avatar
Shini sukkede let "Hvor vil du hen med det.. kunne du ikke have taget duksedrengen til Akaui.. eller nogle af de andre.. det er jo ikke fordi vi har det bedste ry tilbage på Akademiet" han hoppede ned fra grenen, var lige ved at lande forkert men fik rettet sig op "desuden regner du med at babysitter straffen på skolen vil være nok til at ændre min og min" han hostede "vens mening" han pegede nu på Baru "hvad nu hvis vores 'Will of Fire' går imod at give den til andre?"

Kontakt BaruLUK


Skrevet af Baru

on Tors 2 jun - 21:54

Hokage smilede. "Derfor. I er de eneste de huskede. Alle de andre var bare som alle er, men i to gik imod alt og alle og skillede jer ud." Han smilede. "Og børnene ville have godt af at møde jer." Baru så forvirret på Hokage og sagde intet.

Kontakt SuigetsuLUKhttp://www.pokequest.danskforum.net

Skrevet af Suigetsu

on Tirs 14 jun - 17:53

avatar
Akaui gik hen over grænsen. Julie havde bedt ham om at gå i forvejen, og det havde han så gjort. Det var godt nok en vild oplevelse...

//OUT - Hi no Kunis skovområder//

Kontakt AnguisLUK


Skrevet af Anguis

on Tirs 24 jan - 13:48

avatar
Anguis rejste væk fra Konoha til nogen af de lande i nærheden af Konoha

Kontakt Sponsored contentLUK


Skrevet af Sponsored content

Ingen muligheder tilgængelige
Gå til side : Previous  1, 2, 3

Statistikker

Skjul blokken

Antal indlæg: Indlæg pr. dag:
Antal emner: Emner pr. dag:
Antal brugere:
Brugere pr. dag:
Nyeste bruger: Sidens alder: dage
Free forum | © PunBB | Free forum support | Kontakt | Report an abuse | Sosblog