Log Ind

Forbliv logget ind

Ingen bruger? Tilmed dig her
Glemt kodeordet? Klik her
Sidste nyt
Anime afsnit
First and last opponent!
Manga kapitel
Edo Tensei's Release!

Ingen muligheder tilgængelige

Kontakt KonanLUK


Skrevet af Konan

on Søn 19 sep - 17:28

avatar
PROFILEN

- Alle der ønsker at være en del af RPGet starter som Elev på Akademiet og vil efter en bestået prøve fra Admins blive gjort til Genin.. hvor du så kan begynde at gå på missioner

- Alle i RPGet skal være 10 år eller derover. Den normale alder for at blive genin er nemlig mellem 10 og 13. Man skal starte som MINDST 10-årig og HØJEST 14-årig.

- Du må ikke være direkte forbundet til nogle allerede kendte personer i serien på nogen måde. Så nej ingen kan være Narutos søn eller datter, da der bliver simpelthen for meget slåskamp over det. Du kan heller ikke være nogle personer man ved vil komme senere (Så som Asumas og Kurenais ufødte barn), igen vil det skabe for meget uro. Din person må da gerne kende til allerede eksisterende personer fx at have hørt om Itachi, som en gang dræbte hele Uchiha klanen eller Naruto Uzumaki, som var en stor helt under 4. Ninjaverdenskrig.

- Klanerne skal også lige i fokus for det er utroligt vigtigt at du opføre dig derpå den klan du har valgt. Er du af Hyuga Klanen skal du tage højde for at du enten er i Under eller Overklassen. De specielle kendetegn for hver klan skal helst også kunne spores i din person (fx sort-hårede Uchihaer)

- Det er ikke tilladt at give ens karakter rellevans til plottet ud fra sin RPG Profil uden særlig tilladelse fra RPG-personalet.

- Det er IKKE tilladt at opfinde en klan eller jutsu eller kekkei genkai, som ikke eksisterer i Naruto manga eller anime uden tilladelse fra RPG-personalet.

GENERELT RPG

- Det er ikke tilladt at ”Plotbende”. Dvs. at man ikke må lave ting eller opdage ting, som bøjer de regler, der er blevet sat op af RPGens plot.
Man kan f.eks. ikke møde Kabuto i en Akatsuki kåbe midt i Konoha, da han er en vigtig person i Naruto universet, som bør have at gøre med RPGens plot hvis han levede, hvilket han ikke gør!
Visse brugere har dog tilladelse til at styre nøglepersoner.

- Ikke metaplaye. Det vil sige, at ens RPG karakter ikke ved alt hvad du som bruger ved. Hvis du læser, at nogen bliver slået i en turnering i Konoha, og din karakter er i Iwa, så ved din karakter det ikke før han får det at vide.
Og hvis andre RPG brugere skriver deres tanker ned, så ved din karakter ikke hvad han/hun tænker på.

- Det er ikke tilladt at PowerPlaye. Det vil sige at man gør ting, som er reelt set umuligt eller at man styrer folk, man ikke har magt over.
Man kan for eksempel ikke lave en million skyggekloner uden at miste chakra, teleportere fra Suna til Kumo no Kuni eller skrive, at din holdkammerat begår selvmord.

- Det hører under PP (PowerPlay) at gøre ting ved andre, de ikke kan forhindre. For eksempel kan man ikke skrive: ”Kyomuru lister om bag Matsuda uden han hører det og stjæler hans pung. Derefter løber Kyomuru ud af Konoha før Matsuda opdager noget”.
Matsuda skal have en chance for at reagere: ”Kyumuru sniger sig om bag Matsuda og forsøger at stjæle hans pung”. Så kan Matsuda vælge om hvordan han vil reagere.

- Vold er okay, dog skal det holdes nede til en vis grad. Du kan godt brække et ben eller arm, hoste blod op og endda være dødeligt såret men blodet skal heller ikke sprøjte ud til alle sider som en eller anden horror-film.

- Nøglepersoner i RPGen bliver styret af særligt udvalgte brugere eller af folk fra RPG Personalet. Det er ikke tilladt at styre disse personer, da dette vil betragtes som PowerPlay og somme tider også Plotbending.
Nogle af disse nøglepersoner derfor eksempel Kager, Akatsuki medlemmer og Jinchurikier.

- Det er ikke tilladt at udnævne sig selv til en sådan nøgleperson uden særlig tilladelse og samtykke fra RPG Personalet.
Man kan for eksempel ikke bare lige sige, at den firhalede dukker op og bliver forseglet i dig. Ej heller kan du lade en pakke med en Akatsuki Ring og kåbe dukke op foran din dør.

- Respekter andre RPGere. Hvis I er på mission skal du ikke bestemme hvert eneste træk I gør med mindre I har aftalt det, eller du er af højeste rang.
Andre RPGere skal have lov til at have deres egne meninger og gøre hvad de finder passende (så længe de ikke bryder reglerne), og det skal man respektere ligesom de skal over for dig.

- Når ens karakter lærer en ny teknik, skal det gøres på en forståelig og fornuftig måde. Du løber ikke ud i haven og råber Vandfængsel hvorefter du kender teknikken.
Der skal være en kilde til indlæringen og en træning forbundet med den.

- Det er derudover ikke tilladt at lære teknikker, der går ud over ens karakters evner. Man kan f.eks. ikke lære Fireball Jutsu hvis man har Vand og Jord som sine elementer. Ej heller kan man lære Kagemane no Jutsu uden at være fra Nara klanen.

- Tiden i RPGen er godt nok bøjelig på mange punkter, men den har grænser. Man kan for eksempel ikke sige, at man tager hjem og træner, og i sit næste indlæg få minutter efter sige ”efter mange ugers hård træning…”, da det vil være alt for unaturligt i forhold til andres tidsperspektiv.
Hvis man RPGer sammen med nogen går tiden altid ens, da der ellers vil gå kuk i det. Der kan forekomme særlige omstændigheder, hvor personalet bestemmer tidsforholdet i en periode, og så skal det overholdes.

- Det er på det bestemteste ikke tilladt at udføre seksuelle eller stødende handlinger! Det er tilladt at udstøde mindre stødende bandeord og kysse, men ingen sex-relaterede handlinger eller hårdt stødende udtalelser!


Reglerne er skrevet og tilrettet af Suigetsu, Konan og Machaku
Ingen muligheder tilgængelige

Statistikker

Skjul blokken

Antal indlæg: Indlæg pr. dag:
Antal emner: Emner pr. dag:
Antal brugere:
Brugere pr. dag:
Nyeste bruger: Sidens alder: dage
Free forum | © PunBB | Free forum support | Kontakt | Report an abuse | Create your own blog