Log Ind

Forbliv logget ind

Ingen bruger? Tilmed dig her
Glemt kodeordet? Klik her
Sidste nyt
Anime afsnit
First and last opponent!
Manga kapitel
Edo Tensei's Release!

Ingen muligheder tilgængelige
Gå til side : 1, 2, 3  Next

Kontakt SuigetsuLUKhttp://www.pokequest.danskforum.net

Skrevet af Suigetsu

on Tors 13 okt - 12:19

avatar
Som de fleste allerede ved, så dukker en Edo Tensei Madara op, hvilket beviser at Tobi IKKE er hvem han giver sig ud for at være.
Jeg står her med en teori, som kan forklare Tobis identitet.

Tobi er IKKE Madara (det er bevist)
Tobi er IKKE Obito (medmindre han voksede til voksenstørrelse, lærte space-time jutsu og opbyggede et inderligt had til Konoha på 2 år)
Tobi er... KAGAMI UCHIHA!
Til jer, der er i tvivl, ser man ham i et flashback:
Spoiler:
Nederst til højre.

Jeg vil her forklare hans historie gennem de forskellige tidspunkter gennem historien.

Kagamis motiv:

KAGAMIS MOTIV

Kagami Uchiha levede under første ninjaverdenskrig, på samme tid som første og anden hokage. Anden hokage var endda en af hans senseier, og han var kendt for sine utrolige evner inden for tid-rum jutsu. Kagami kan have lært sine teknikker af ham.

Siden Kagami levede på første hokages tid, levede Madara også den gang. Kagami havde sandsynligvis stor respekt for Madara og hans krigsideologier og beundrede ham. Det er måske også muligt at han er direkte i familie med ham.
Men Madara blev forvist fra sin egen klan for derefter at blive slået ihjel af den første hokage under en kamp, han havde startet i vrede og panik.
Kagami var rystet, og svor ved hans grav at hævne sig på Uchiha klanen og hele Konoha.

Anden Ninjaverdenskrig:

ANDEN NINJAVERDENSKRIG
Ved hjælp af hans gamle holdkammerat, Danzo, var han i stand til at udløse den anden ninjaverdenskrig. Han havde måske et højt rang i root. (Nagato nævnte på et tidspunkt, at Konoha startede krigen)
Ved hjælp af denne krig kunne han svække Konoha og forfalske sin egen død som udsending, så Danzo var den eneste, der kendte til hans eksistens.
Så fandt Kagami ud af, at en ung ninja havde vækket Rinnegan og havde startet en oprørsorganisation. Han så sin mulighed for at udnytte denne dreng, og med hjælp fra Danzo udførtes et overfald, som for alvor vækkede Nagatos evner.
Kagami tilbød ham at hjælpe med at bruge Rinnegan på den rigtige måde, og fik Akatsuki til at vende sig mod bijuerne som mål.
Det er derfor, han sagde til Konan, at han gav ham Rinnegan, siden han udløste krigen, så han var indirekte skyld i at han havde vækket det.

Kyubiens angreb:
KYUBIENS ANGREB

En del år senere fik han noget inside-viden fra Danzo om at Kyubiens jinchuriki skulle føde. De aftalte, at hvis Kagami ødelagde Konoha, ville Danzo komme til magten, og Uchihaerne ville få en højere position i Konoha.
Så Kagami kommer til Konoha og vækker Kyubien. Men hans planer går i vasken, og Konohas ældste bliver mistænksomme: der måtte være en dobbeltagent i Konoha, som havde fortalt Tobi om Kyubien...
Danzo brød derfor forbindelsen til Kagami for ikke at vække mistanke. Han røbede aldrig sin viden om hans identitet, for det ville betyde enden på legen for ham.

Uchiha massakren:
UCHIHA MASSAKREN

Fordi han brød forbindelsen kunne Kagami intet stille op, ud over at bruge mere tid på at opbygge Akatsuki, men 5-6 år efter, mister Kagami tålmodigheden. Konoha var uforberedte og fredelige, så han så sin mulighed for et overraskelsesangreb.

Han kom i kontakt med Uchiha klanen. Han røbede ikke sin identitet, men kaldte sig Madara for at indgyde frygt.
Og det lykkedes! Uchiha klanen var bange for hans kræfter og måtte følge ordrer eller dø. Itachi ville dog ikke være med til det, men hans far måtte insistere for ikke at lade sin søn blive dræbt.
Men Itachis bedste ven, Shisui, var dog stadig stærkt imod det, og konfronterede Kagami med det.
Mens Itachi så på, dræbte Kagami Shisui. Itachi fik således Mangekyou Sharingan (se mit andet indlæg i denne tråd)
Kagami måtte fortælle Itachi sin hemmelighed, og nu havde Itachi to valg: at hjælpe ham eller dø.
Itachi var i panik over lige at have set sin bedste ven dø, og han var bekymret for sin stakkels bror. Han besluttede at hjælpe ham.

Kagami opsøgte Danzo, og afpressede ham til at hjælpe ham. Ved at trække i nogle tråde, samtidig med at Itachi fortalte, at Uchiha klanen selv havde fundet på et kup, fik de Itachi på en mission for at dræbe hele klanen.
Kagami gjorde det meste af arbejdet som hævn for at de havde forvist Madara, mens Itachi hjalp til.
Men Itachi kunne ikke dræbe sin egen bror. Han kunne heller ikke sige sandheden, for så ville Sasuke kende Kagamis hemmelighed og Kagami ville være nødt til at dræbe ham.
Itachi måtte finde på en historie om, at det var Itachi selv, der slagtede klanen for egen vindings skyld. Så ville Sasuke leve sit liv i håb om at blive stærkere end Itachi og han ville ikke blive dræbt af Kagami.

Kabutos plan:

KABUTOS PLAN
Kabuto havde regnet Kagamis hemmelighed ud. Han havde trods alt kontakt til Akatsuki, Orochimaru OG Danzo.
Han fandt ud af, at Tobi i virkeligheden var Kagami, og da Orochimaru døde, fandt han Madaras grav.
Han ledte måske efter den da han gav Naruto mappen med info om Akatsuki...

Han fik derfor et bevis på, at Tobi ikke var hvem han udgav sig for, og han afpressede Kagami til at blive allierede. På denne måde kom Kabuto tættere på Kagami og kunne virke som en vigtig allieret og ikke en trussel, hvilket sikrede hans position.
Hans plan er at fortælle Tobis hemmelighed til Sasuke.
Sasuke vil udløse al sit had på Kagami, og siden han fik EMS, vil han muligvis slå ham ihjel, eller i det mindste svække ham nok til at Kabuto kunne dræbe ham.
Så vil Kabuto have magten over både Zetzu-hæren OG edo-tensei zombierne, og måske endda stjæle Kagamis Rinnegan.

Jeg har læst en del versioner af denne teori. Denne tekst er min egen fortolkning. En blanding af forskellige versioner, samt noget af mine egne spekulationer.
Jeg har længe været meget facineret af denne teori, og efter at have set Edo-Madara, er jeg blevet fuldstændig overbevist om, at det er Kagami.

Hvad mener I om denne teori?
Har I spørgsmål eller andre teorier, eller bare tilføjelser?
Vær sød at svare uanset om I har spørgsmål, for det tog lang tid at skrive dette, og jeg gør det i håb om, at jeg får overbevist nogle af jer.

- Suigetsu -

Kontakt HidanLUKhttp://www.naruto-universet.dk

Skrevet af Hidan

on Tors 13 okt - 18:19

Meget interresant må jeg sige.
Men så må det betyde, den kiste "Tobi" blev skræmt over, måtte have været den med Madara i, hvis jeg ikke tager fejl.
Men du har nogle fine argumenter for det kan være den person (Nu vil jeg ikke sige hvem det er du skriver, da det står i spoilerne), men jeg vil nu hellere se end tro.

Kontakt SuigetsuLUKhttp://www.pokequest.danskforum.net

Skrevet af Suigetsu

on Tors 13 okt - 19:18

avatar
Det vil jeg også hellere. Men jeg tror, det er hvad vi får at se ;)

Kontakt MachakuLUKhttp://www.pokeforum.danskforum.net

Skrevet af Machaku

on Lør 15 okt - 18:42

avatar
Jeg er ret enig med dit lille wikipedia. Men det kunne også være Izuna Uchiha! Han kan jo have taget en anden Uchiha's øjne, levet i skjul og overtaget navnet Madara efter den originale Madara's død

Kontakt NoesmosLUK


Skrevet af Noesmos

on Lør 15 okt - 19:53

avatar
hmm... hvem siger ham bag masken er en uchiha? kakashi er jo et godt eksempel på at ikke-uchiha kan tage en uchihas øjne og gøre det til sit eget.

Kontakt MachakuLUKhttp://www.pokeforum.danskforum.net

Skrevet af Machaku

on Lør 15 okt - 19:58

avatar
Man har set at Tobi har aktiveret hans sharingan og deaktiveret det. Så han er en uchiha. For ikke uchiha folk, som får et sharingan øje transplanteret, kan ikke deaktivere det.

Kontakt NoesmosLUK


Skrevet af Noesmos

on Lør 15 okt - 21:50

avatar
nej man har ikke! og hvis du er så sikker på det så sig hvilket kap. det var i for jeg er sikker på at han ikke har!

Kontakt MachakuLUKhttp://www.pokeforum.danskforum.net

Skrevet af Machaku

on Søn 16 okt - 15:18

avatar
Det var ikke i et kapitel. Det var i en episode. Jeg kan ikke huske hvilken, og jeg gider ikke til at lede.

Kontakt NoesmosLUK


Skrevet af Noesmos

on Søn 16 okt - 21:32

avatar
hvis det var en episode så var det nok noget filler-halløj - men jeg tror du huske forkert for jeg mener at man aldrig har set tobi deaktivere sit sharingan o.O'
Kontakt
synes godt om

Kontakt SuigetsuLUKhttp://www.pokequest.danskforum.net

Skrevet af Suigetsu

on Man 17 okt - 13:03

avatar
Tobi MÅ have været i stand til at deaktivere sit sharingan, for ellers ville Akatsuki øjeblikkeligt have opdaget at han var en Uchiha. Og jeg spørger jer hvad I synes om teorien. Hvis I har jeres egen, kan I vel åbne en tråd om det.
Kontakt
synes godt om

Kontakt MachakuLUKhttp://www.pokeforum.danskforum.net

Skrevet af Machaku

on Man 17 okt - 22:24

avatar
Du har overbevist mig. Men ingen ved noget om Kagami udover at han var med på Danzou's hold, samtidigt ved vi ikke hvornår han døde, eller om han overhovedet er død. Men på wiki står der at han er død.

Kontakt NoesmosLUK


Skrevet af Noesmos

on Tirs 18 okt - 13:11

avatar
nu når jeg tænker over det vil Kagami være et godt bud på Tobi! vi ved at Danzo og Tobi har været i kontakt da alle Danzos 10-11 sharingan har han fået for Tobi så det vil give god mening da de har kendt hinanden siden de var børn :O

Kontakt SuigetsuLUKhttp://www.pokequest.danskforum.net

Skrevet af Suigetsu

on Tirs 18 okt - 16:31

avatar
Machaku: Wikien er ikke skrevet af Masashi Kishimoto! Du kan ikke bruge wikien som en reel kilde. Der står intet i mangaen om at han døde, derfor er det udelukkende spekulation.

Kontakt Jirai-yaLUK


Skrevet af Jirai-ya

on Fre 21 okt - 15:22

avatar
Jeg kan sku ikke rigtig se ideen i at Kishimoto, skulle lade Tobi være en hidtil "ukendt" karakter, han aldrig har brugt tid på.

Gennem hele historien har han lagt små ledtråde ud, så han har haft et godt fundament til en senere forklaring. At Tobi skulle være Kagami, virker helt atypisk for Kishimoto, baseret på, hvordan han hidtil har tacklet historien.

Jeg har selv mine egne ideer:
Tobi har erklæret sig som Madara overfor alle. Han forklarede det til de 5 kage, så det er alment kendt i hele shinobiverdenen nu. Men hvorfor beholder han så masken på? Det er en tydelig indikation på at det ikke er Madara. Det lader også til at han ikke kan "slukke" for sine Sharingan øjne. Det tyder på han ikke er en ægte Uchiha. Dette styrkes yderligere af Kabutos Edo Tensei kiste som overrasker Tobi - som vi nu har læst var Madara. Så langt er vi enige, så vidt jeg kan forstå på folk herinde :) Tobi er ikke Madara.

Jeg tør ikke gætte på, hvem han i virkeligheden er. Der er så mange anskuelser på hans identitet. Men jeg er ovebevist om at Zetsu er nøglen i det her. Vi ved en nogenlunde god portion af hans hvide halvdels egenskaber, men vi ved intet om hans sorte halvdels.

En ting jeg synes peger mod Obito, er at Tobis tids/rum jutsu svarer nogenlunde til Kakashis. Da Kakashi første gang ser den er han meget overrasket og siger noget i stil med. "It wasn't teleportation. It was some kind og space/time jutsu, and it was even more advanced than the 4th Hokages."
Det her er er min egen antagelse: Med kendskab til hans egen jutsu, tror jeg Kakashi er mistænksom på at det kunne være Obitos øjnes kræfter. Dermed ikke sagt at det ER Obito, men kun hans øjne smedet sammen med Madaras øjne, i en Inkognito forbryder karakter. Hans sande identitet hænger sammen med Zetzu i en eller anden syret forklaring, som jeg glæder mig sindsygt til at få afsløret :)

Jeg er ny herinde, så værd nænsomme når i rakker mig ned ;)

Kontakt NoesmosLUK


Skrevet af Noesmos

on Fre 21 okt - 18:40

avatar
velkommen til, jarai-ya! interessant tanke om at sorte Zetsu ved noget om Tobi. efter at Zetsu har delt sig i to har den sorte del faktisk været meget sammen med Tobi.

jeg kom lige i tanke om at Tobi har vist sit ansigt til Kisame og han så meget overrasket ud da han så det. jeg ved ikke hvad det tyder på men måske sætter det nogle teorier igang hos jer :D

Kontakt Jirai-yaLUK


Skrevet af Jirai-ya

on Fre 21 okt - 22:23

avatar
Det har jeg også tænkt på. Men det bekræfter ikke at det ER Madara. Første gang Kisame så Tobi/Madara, havde han ingen maske og kontrollerede Mizukagen. Allerede dengang angav han sig for at være Madara. Hvordan skulle Kisame vide at han ikke blev ført bag lyset? Der er praktisk taget kun en enkelt siden den 1. Hokages tid der reelt har set den ægte Madara. Det er Onoki, den 3. Tsuchikage. Han kæmpede mod Madara way back og han har bekræftet at det er Madara der i det seneste kapitel er Edo Tensei genoplivet.

Tobi vil have ALLE til at tro at han er Madara, antageligt for at hans plan skal lykkes. Det kan Kabuto spolere ved at bruge den ægte Madara.

Kontakt Jirai-yaLUK


Skrevet af Jirai-ya

on Lør 22 okt - 12:38

avatar
Bare for en ordens skyld vil jeg opsumere, hvad Tobi er for en gut, så vi har alle detaljer og dermed de optimale vilkår for at forsøge at gennemskue ham :)

- Han påstår han er Madara, men han beholder masken på.
- Han lyver overfor Sasuke, han siger det ikke var ham der kontrollererede Kyuubi for 16 år siden.
- Han har et kæmpe lager af Sharingan øjne og også Rinnegan.
- Han mister sin højre side/arm 3 gange, men får en ny. (Mod Sasukes Ameterasu, mod Torunes nano-infektion og mod Konans papir bomber)
- Han har en form for Tids/Rum jutsu, som øjensyndligt aktiveres i hans højre øje. Det er også den eneste man nogensinde har set ham bruge.
- Hans højre øje er sandsynligvis Madaras øje - det bekræfter Sasuke da hans Ameterasu aktiverer ved synet af det. Selvom det ikke er sikkert at Itachi kunne vide det var Madaras øje med sikkerhed.
- Han har sort hår. Har før haft langt sort hår.
- Hans højre øje ses altid aktiveret som sharingan.
- Han ved en farlig masse om Madara, Rikodou Sennin og Konohas fortid.
- Han har sandsynligvis været en Konoha-shinobi. Under Kushinas fødsel kommer han uopdaget ind i Konoha. Noget man får af vide kun Itachi kunne, med hans fortid i byen. Han kendte smutvejene.
- Han er bange/overrasket over Kabutos Edo Tensei kiste.

jeg fandt i øvrigt dette billede, hvor han kæmper mod Fuu og Torune. Torune har lige inficeret Tobis højre arm, han river den af og lader den falde til jorden. Men armen ser helt hvid og slimet ud. Det kunne godt ligne noget af Zetsu?

http://www.mangareader.net/93-41585-11/naruto/chapter-475.html

Jeg fandt også disse to billeder. Et af Tobi med langt hår og et af Madara. Deres hår ligner da ikke hinanden.

http://www.google.dk/imgres?q=tobi+madara+long+hair&hl=da&biw=2021&bih=908&tbm=isch&tbnid=2G_6bYtzfgbWdM:&imgrefurl=http://tutalep.multiply.com/journal/item/35/Madara_Uchiha&docid=8pV5-Nw8wGGWMM&imgurl=http://images.tutalep.multiply.com/image/1/photos/upload/300x300/SWHYSgoKCBsAAHrNTM41/Tobi-Mask.jpg%253Fet%253D740%25252Ca49YJ9snhWCRswe%25252CVw%2526nmid%253D0&w=281&h=254&ei=f4-iTp2SBanj4QST2IT7BA&zoom=1&iact=hc&vpx=363&vpy=417&dur=187&hovh=203&hovw=224&tx=113&ty=114&sig=116093772350471458556&page=1&tbnh=133&tbnw=147&start=0&ndsp=63&ved=1t:429,r:25,s:0

http://www.mangareader.net/naruto/559/15

Derimod ligner Tobis hår mere noget der kunne sidde på hovedet af Izuna - Madaras bror. Der står i øvrigt også kun at han opgav sine øjne til Madara. Ikke at han døde. Ikke at det betyder noget, synes bare det var sjovt at tilføje :)

http://www.mangareader.net/93-404-6/naruto/chapter-399.html

Kontakt
synes godt om

Kontakt KonanLUK


Skrevet af Konan

on Lør 22 okt - 20:20

avatar
Hmm nu bliver jeg i tvivl.. kan som sådan godt lide din teori. Syntes også jeg læste et sted at Kagami og Danzo var på hold sammen og at det så heller ikke ville give mening at Danzo ikke ville genkende Tobi, ja hvis han er Kagami..
Jeg ved godt at Danzo er en svin, sorry udtrykket.. men han må da kunne huske hvordan hans holdkammerat ser ud.. selv med maske på

Det forklare også hvorfor Tobi skulle have så stor respekt for Madara.. nu hvor de er brødre
Signatur:

- You say that even though you are blinded by such things as sadness and sorrow, you still refuse to leave you’re path?

- I’ve been cursed with stubbornness, refusing to let me be tricked. I maybe walking the path of the blind, but at least I am walking blind, seeing my goal right before my eyes.

Uchiha Hyuga Toki-Shinibi

Kontakt Jirai-yaLUK


Skrevet af Jirai-ya

on Lør 22 okt - 22:15

avatar
AH fuck it. Det giver sku heller ikke mening. Så skulle Izuna jo være lige så gammel som man hidtil har troet Madara er. Det holder jo ikke. Lad os prøve en anden vej. Jeg vil gerne delagtiggøre min holdning til det første indlæg i denne tråd skrevet af Suigetsu. Teorien om at Tobi er Kagami. Jeg vil forsøge at gøre det let at overskue, men det bliver nok svært. Jeg håber i kan følge min tankegang her :)

Ok. Orochimaru eksperimenterede med Hashiramas DNA. Danzo havde et netværk med Orochimaru og han havde tilmed Hashiramas DNA og kræfter. Tobi kender til Hashirams DNA og kræfter. Orochimaru var en del af Akatsuki. Noget tyder på de alle stod sammen om noget her. Danzos hemmelige organisation hedder Root. Zetsu bevæger sig gennem fysiske miljøer ved at gå under jorden. Som i at vandre via ”rødder”, fra rod til rod. Det er måske et long shot, men det er ikke utænkeligt der er en forbindelse her.

Første gang vi ser Tobi møder Danzo siger han ”Its been quite som time Danzo. I havent seen you since the Uchiha massacre.” Det tyder på at han og Danzo mødtes den dag. Med intention om at mødes eller rent tilfældigt, who knows? Men de kan MÅSKE have stået i ledtog med hinanden. Det vender jeg tilbage til.
http://www.mangareader.net/93-41103-13/naruto/chapter-474.html

Kagami og Danzo var på samme team under den 2. ninja verdenskrig. Det ser vi i Danzos flashback:
http://www.mangareader.net/93-46747-4/naruto/chapter-481.html - og nogle sider frem.

Det er ikke utænkeligt at Kagami har lært sig en tids/rum jutsu gennem Tobirama, som var berygtet for sin. Det kan også nemt antages at Kagami så meget op til Tobirama – deraf navnet Tobi. Selvom den nok ikke er helt vandtæt. Men altså, Danzo og Kagami var sammen på team Tobirama.

Under Kyuubi’s angreb på Konoha ser vi på billede nr. 4 at de 4 af ninjaerne fra Team Tobirama er der (de 4 forreste i billedet) hvem mangler? Danzo og Kagami. Danzo er i Root. Kagami kan være hvor som helst.
http://www.mangareader.net/93-55672-7/naruto/chapter-503.html

Tobi vidste at Kushina skulle føde og, hvor hendes fødsel tog sted. Noget kun Hiruzen, og sandsynligvis også byens 2 ældste, eftersom Hiruzen altid søgte råd hos de 2, vidste noget om. http://www.mangareader.net/93-54942-10/naruto/chapter-500.html
Danzo værende Root overhoved var måske også informeret om dette. Hvis Danzo og Kagami stod i ledtog sammen, er det ikke utænkeligt at Danzo skulle have fortalt Kagami dette.

Indtil videre ved vi at alle fra Team Tobirama ønskede verdensfred. Midlet til at opnå det var forskelligt. Danzo havde sin egen overbevisning. D. 3 Hokage havde en anden, og var støttet af Koharu, Homura og Torifu. Så mangler der Kagami. Og vi ved Tobi har en 3 ide om midlet til at opnå verdensfred.
http://www.mangareader.net/93-46747-1/naruto/chapter-481.html

Derudover er han Uchiha. Han må antages at kende til historien om klanen, byen og nok også Madara.
Er det kun i mit hoved det giver nogenlunde god mening? 
Kontakt
synes godt om

Kontakt Jirai-yaLUK


Skrevet af Jirai-ya

on Ons 26 okt - 17:10

avatar
Jeg slynger lige en bemærkning ud i luften.

Tobirama kunne godt have bygget sin efterforskning og udvikling af tids/rum jutsu ud fra Kagamis øjenteknik?

Kontakt MachakuLUKhttp://www.pokeforum.danskforum.net

Skrevet af Machaku

on Ons 9 nov - 21:25

avatar
I næste kapitel får vi at se hvem Tobi er. Sidst i kapitet 563 chrasher Naruto ind i Tobi, og masken flækker

Kontakt SuigetsuLUKhttp://www.pokequest.danskforum.net

Skrevet af Suigetsu

on Tors 10 nov - 9:38

avatar
Der var ikke noget sted, hvor masken flækkede. Naruto gav ham godt nok en ordentlig skalle, men Tobi er smartere end at lade sin maske være så skrøbelig. Hans største fordel er, at han er uforudsigelig, og den ville han nødigt miste.

Kontakt HidanLUKhttp://www.naruto-universet.dk

Skrevet af Hidan

on Tors 10 nov - 15:33

Jeg tror nok der er en chance for at Tobi identitet snart bliver afsløret i de nye kapitler der snart kommer. ;)

Kontakt AnguisLUK


Skrevet af Anguis

on Tors 10 nov - 15:38

avatar
Hvad er det for en hjemmeside som man kan læse Naruto på??

Og jeg håber at vi snart ser Tobi's identitet

Kontakt MachakuLUKhttp://www.pokeforum.danskforum.net

Skrevet af Machaku

on Tors 10 nov - 15:49

avatar
As the five Kage resume their battle against the real Madara, Tobi while en route with his Six Paths of Pain runs into Killer B and Naruto, and is subsequently headbutted by the latter upon their encounter cracking his mask somewhat in the process.
Citat fra Wikipedia :P

Kontakt Sponsored contentLUK


Skrevet af Sponsored content

Ingen muligheder tilgængelige
Gå til side : 1, 2, 3  Next

Statistikker

Skjul blokken

Antal indlæg: Indlæg pr. dag:
Antal emner: Emner pr. dag:
Antal brugere:
Brugere pr. dag:
Nyeste bruger: Sidens alder: dage
Free forum | © PunBB | Free forum support | Kontakt | Report an abuse | Sosblog