Log Ind

Forbliv logget ind

Ingen bruger? Tilmed dig her
Glemt kodeordet? Klik her
Sidste nyt
Anime afsnit
First and last opponent!
Manga kapitel
Edo Tensei's Release!

Ingen muligheder tilgængelige

Kontakt AdminLUKhttp://www.naruto-village.net

Skrevet af Admin

on Tors 14 jul - 14:46

Hvis vi ser bort fra opdateringerne ved sommer eventet, er det lang tid siden, at der har været et par opdateringer. Derfor er flg. nye ting blevet opdateret og tilføjet til NV.

- Profilen har fået en helt ny opbygning. I stedet for en lang køre, skal man nu vælge mellem kontaktoplysninger og profiloplysninger ved at klikke på tilsvarende link i profilen. Desuden kan man også se tråde som brugeren har skrevet i og hvilket beskeder brugeren har skrevet i hele forummet.
- Log Ud -linket er blevet ændret, så man vil nu logge ud direkte. Det er dog blevet sikret, så man ikke kan kopier det, og brugerne ikke kan blive udsat for det, og hvis de i så fald sker, skal man først igennem en bekræftelsesside.
- Et nyt forum er åbnet "Introduktioner", hvor det vil være muligt at skrive en kort introduktion om en selv i en ny tråd, og så vil andre evt. kunne ønske en velkommen, stille et spørgsmål eller lign. Forhåbentligt vil dette styrke sammenholdet på Naruto Village.
- Der er planer om endnu et nyt forum, som vil åbnes som subforum under "Introduktioner". Hver anden uge vil der nemlig blive valgt en aktiv bruger, som vil blive interviewet af Naruto Village og medlemmerne. Lige nu har Naruto Village allerede spurgt en bruger, og subforummet vil derfor åbnes op, så snart der er svar.

Interviewdelen er nu åbnet og i første omgang bliver det noesmos som interviewes.
Ingen muligheder tilgængelige

Statistikker

Skjul blokken

Antal indlæg: Indlæg pr. dag:
Antal emner: Emner pr. dag:
Antal brugere:
Brugere pr. dag:
Nyeste bruger: Sidens alder: dage
Free forum | © PunBB | Free forum support | Kontakt | Report an abuse | Sosblog.com