Log Ind

Forbliv logget ind

Ingen bruger? Tilmed dig her
Glemt kodeordet? Klik her
Sidste nyt
Anime afsnit
First and last opponent!
Manga kapitel
Edo Tensei's Release!

Ingen muligheder tilgængelige

Kontakt AdminLUKhttp://www.naruto-village.net

Skrevet af Admin

on Søn 14 aug - 20:30

Et par nye tilføjelser er blevet gjort klar til brug på Naruto Village. De to systemer har ikke noget med serien Naruto at gøre, men er derimod med til at øge antal finesser i forummet.

Den første nye ting er Signaturen. Signaturen er en kort underskrift der kan tilføjes til forummets beskeder, og ville blive vidst under selve forfatterens besked. For at du kan slå systemet til, skal du gå ind under "Rediger Profil", vælge "Indstillinger" under muligheder, finde det nederste punkt og klikke "Ja" til at vise din signatur. Bagefter skal du igen klikke "Rediger Profil", så denne gang "Signatur" og skrive din signatur, som du ønsker den skal være.
Når du har udført de to ovenstående punkter, vil din signatur blive vist i de nye indlæg du skriver, og derfor ikke i dem, som du allerede har skrevet.

Det andet system er magen til Facebooks "synes godt om"-system, men fungere kun i beskederne her på Naruto Village, og vil intet have med Facebook at gøre, da klikkene vil blive sat ind i en database på Naruto Village.
Man kan kun klikke "synes godt om" andres beskeder, og ikke dine egne. Når har klikke på linket "syntes godt om" vil du bagefter se, hvor mange der i alt syntes godt om beskeden.

Og som en lille ekstra notifikation, kan man nu se en liste over RPG brugere, ved at klikke på "Brugerlister" i navigationsbaren.
Kontakt
synes godt om

Kontakt SuigetsuLUKhttp://www.pokequest.danskforum.net

Skrevet af Suigetsu

on Søn 14 aug - 20:35

avatar
Til RPG brugerlisten skal det lige nævnes, at alle officielle missioner er nulstillede. Vi er i gang med at få lavet en stabil ordning for missioner.
Ingen muligheder tilgængelige

Statistikker

Skjul blokken

Antal indlæg: Indlæg pr. dag:
Antal emner: Emner pr. dag:
Antal brugere:
Brugere pr. dag:
Nyeste bruger: Sidens alder: dage
Free forum | © PunBB | Free forum support | Kontakt | Report an abuse | Sosblog