Log Ind

Forbliv logget ind

Ingen bruger? Tilmed dig her
Glemt kodeordet? Klik her
Sidste nyt
Anime afsnit
First and last opponent!
Manga kapitel
Edo Tensei's Release!

Ingen muligheder tilgængelige

Kontakt AdminLUKhttp://www.naruto-village.net

Skrevet af Admin

on Søn 18 sep - 12:47

Sidst vi afholdte en begivenhed var i sommerferien, og det gik jo ganske godt. Derfor kunne vi godt tænke os, at afholde en ny begivenhed, som vil foregår i efterårsferien. Vores første indskydelse var, at det ville foregår fra den 15. til den 23. oktober, men siden det ikke er alle, der har efterårsferien på samme tid, så ville vi også gerne høre, hvornår det ville passe dig bedst, da den nævnte dato endnu ikke er fastlagt.
Så skriv gerne en kommentar til denne nyhed, hvor du skriver, hvad der ville passe dig bedst, så vi kan få så mange som muligt med til denne begivenhed!

Til hver en begivenhed skal der selvfølgelig også være nogle specielle ting, som er gældende i begivenhedens tidsrum, og derfor har vi indtil videre 3 ting klar, som vil være gældende til denne begivenhed. Der kan dog komme flere hen af vejen, men det må så blive en overraskelse.

- Det første vi har tænkt os at afholde til denne begivenhed, er en konkurrence. Men uden at afslører for meget, kan vi skrive, at det ikke kommer til at være den samme tegnekonkurrence, som vi indtil da har oplevet. Konkurrencen kommer til at være lidt anderledes, men det vil i få at se til den tid.
- Den næste vi har tænkt os, er den gode gamle RPG begivenhed. Igen vil vi ikke afslører for meget, men vi kn dog sige, at dette også vil være en lidt anderledes oplevelse.
- Og sidst, men ikke mindst, så vil der også blive åbnet op for en opslagsbog for betegnelser over ord og lign. i Naruto verden. Der findes jo en masse ord i Naruto, som nogle gange kan være svære at holde styr på, og med denne bog, vil man let kunne slå dem op, og ganske kort læse om dem.

Kontakt DaidaraLUK


Skrevet af Daidara

on Søn 18 sep - 14:38

avatar
lyder da smader spændene og ser frem til det, jeg kan og vil ikke sige nogen dato fra min side da jeg formodentlig kan alle dage aligevel og hvis det skulle ske jeg ikke kunne den nøjagtige dag er jeg enten død, eller på sygehuset med kvastelser/i koma XD

okay bare gas! men som sagt for mig er ingen dato vigtig bare det ikke bliver den 29/30 oktober hvor jeg formodentlig får nok at se til XD
uhh ja og vil naturligvis de frem til den såkalde tegnekonkurance med twist i ^_^ vil gerne deltage hvis det er mulig for mig bare for hyggens skyld og for at tvinge mig selv til at tegne lidt igen.

Kontakt AdminLUKhttp://www.naruto-village.net

Skrevet af Admin

on Fre 23 sep - 9:06

Efter selv at have læst, det jeg har skrevet igennem et par gange, kan jeg godt se det er lidt forvirrende, og kan fåre til misforståelse. Derfor kan jeg godt afsløre at der kommer to slags konkurrencer, da vi også har en hel del præmier på lager, men måske også for at gøre efteråret til en større begivenhed.

Den ene af de to vil være en traditionel tegnekonkurrene og den anden vil være noget nyt, end vi hidtil har haft på siden. Man kan deltage i begge konkurrencer.

Mere information venter ved begivenhedens start.

Kontakt AdminLUKhttp://www.naruto-village.net

Skrevet af Admin

on Tirs 4 okt - 16:15

Begivenheden forløber fra den 14. til den 23. oktober 2011.

Kontakt AdminLUKhttp://www.naruto-village.net

Skrevet af Admin

on Fre 14 okt - 14:14

Så er de to konkurrencer og RPG eventet åbnet, for dem der skulle være interesseret ^^

Kontakt Sponsored contentLUK


Skrevet af Sponsored content

Ingen muligheder tilgængelige

Statistikker

Skjul blokken

Antal indlæg: Indlæg pr. dag:
Antal emner: Emner pr. dag:
Antal brugere:
Brugere pr. dag:
Nyeste bruger: Sidens alder: dage
Free forum | © PunBB | Free forum support | Kontakt | Report an abuse | Create a free blog